Stara škola La Vecchia Scuola

Otkrijte bit iskrene hrane kroz zadivljujuće kulinarsko putovanje.

Rezervirajte stol
Stara škola | La Vecchia Scuola
Our story

Naša priča

Naša priča započela je sa strašću za stvaranje nezaboravnih gastronomskih iskustava. Smješteni u staroj školskoj zgradi, transformirali smo prostor u šarmantnu i elegantnu destinaciju za objedovanje.

Naš koncept poštene hrane stavlja naglasak na korištenje najkvalitetnijih sastojaka koji su održivo nabavljeni kako bismo stvarali jela koja su i ukusna i etična. Naša predanost izvanrednoj usluzi i bogatom izboru vina odražava našu posvećenost pružanju vrhunskog iskustva objedovanja.

Pridružite nam se na našem putovanju dok nastavljamo inovirati i stvarati nezaboravne trenutke za naše goste u ovom jedinstvenom i povijesnom okruženju, s naglaskom na poštenu i bogatu kuhinju.

Stara škola ambient
Stara škola food
Stara škola food table
Seize the moment

Iskoristite trenutak

Prepustite se našem obroku od 5 slijedova, majstorski osmišljenom od našeg kulinarskog tima s najsvježijim i sezonskim sastojcima koji su na raspolaganju.

Istražite širok raspon emocija, mirisa, okusa i boja kako biste pronašli novu životnu snagu.

Restoran

Naši sastojci iz održivih izvora i stručni kulinarski tim stvaraju nezaboravna jela. Naš elegantni ugođaj i opsežna vinska karta upotpunjuju vrhunski doživljaj objedovanja. Doživite pravo značenje poštene hrane kroz prekrasno kulinarsko putovanje.

Vinski podrum

Uživajte u okusu održivosti u našem vinskom podrumu s organskim i prirodnim vinima. Naš stručni sommelier može vas voditi kroz naš izbor i ponuditi vam savršeni spoj za vaš obrok. Otkrijte živahne okuse i podržite održive proizvođače vina danas. Pridružite nam se danas na čaši organskog i prirodnog vina.

Privatne zabave

Iskusite najbolje privatno iskustvo večere i rezervirajte našu 'Zbornicu', našu privatnu vinsku podrum, ili cijeli restoran. Chef Priska, naš stručni sommelier i naš cijeli tim gostoljubivosti brinu se da svaki detalj vaše zabave ili korporativnog događaja bude savršeno izveden prema vašim zahtjevima. Podignite svoje sljedeće iskustvo s nama.

Stara Škola's rooftop

Krov Stare škole

Doživite čaroliju krovne terase Stare škole, gdje zadivljujući pogledi stvaraju nezaboravan ambijent blagovanja. Uživajte u našim kulinarskim kreacijama i pijuckajte craft koktele dok uživate u toplom sjaju sunca ili zvjezdanom noćnom nebu. Dođite i uživajte u trenutku s nama!

Kontaktirajte nas

Čekamo vas

Contact Stara Škola